Nieuws & Innovaties

Duurzame wol

Door samen te werken met lokale partners, kan Flokk een scala aan duurzame wolopties aanbieden op onze meubelstoffen.

 
 

Duurzaam hout

Hout van ethische herkomst zorgt ervoor dat we een minimale impact hebben op de delicate ecosystemen van de bossen op aarde, die een vitale dienst bewijzen aan de gezondheid van onze planeet.

 
 

Duurzaam aluminium

De productie van nieuw aluminium is een energie-intensieve bezigheid - ervoor zorgen dat we zoveel mogelijk gerecycleerd aluminium gebruiken is de sleutel tot onze duurzaamheidspraktijken.

 
 

duurzame kunststoffen

Plasticafval is een van de fundamentele problemen waarmee we vandaag worden geconfronteerd. Onze missie is een markt voor dit afval te creëren, in het besef dat dit soort afval waardevol is als grondstof.

 
 

Duurzaam staal

Staal, een van de meest gebruikte materialen ter wereld, is zeer sterk, goedkoop en bovendien zeer goed recycleerbaar. Ons doel is het aandeel van gerecycleerd staal in onze producten voortdurend te verhogen.

 
 

Duurzaam ontwerp

Flokk heeft al 40 jaar een gestructureerde focus op het milieu, waardoor we toonaangevend zijn in de ontwikkeling van duurzaam meubilair. Wij geloven in een holistische aanpak, die veel verder gaat dan de materialen die we gebruiken.

 
 

Laten we aan het milieu denken

Als je een bureaustoel koopt, denk dan aan morgen.

 
 

 

TRIBUTE het verhaal van een schepping

Een directiestoel met uitzonderlijk comfort van HAG-Flokk

 
 

 
 
 

Gotessons IQ Lader

Treed binnen in het nieuwe tijdperk van mobiel opladen, inductieladers zijn de laders van morgen. Breek weg van uw kantoorkabels en installeer QI laders is de manier om de perfecte clean desk te krijgen!

Odoo text and image block

Digitale transformatie CEKA BELGIUM door Idealis Consulting !

Dankzij zijn digitale oplossing beheert CEKA Belgium samen met zijn partners ORDERS en LOGISTICS.

 
 

SoFi-netwerk van frisse ideeën... door HAG

HÅG heeft een lange traditie van creatieve samenwerking, en de HÅG SoFi collectie is het resultaat van een gecombineerde inspanning van het beste van onze interne capaciteiten in combinatie met de frisse ideeën en perspectieven van Frost Produkt & Powerdesign.
Deze video gaat dieper in op het proces achter de collectie.

 
 

LUCTRA

Perfect working light 

LUCTRA - Interview Sebastian Kraus Orgatec 2016