hoge tafels

zorg voor uw bezoekers, uw klanten, uw medewerkers: ontspannings- of coworkingruimtes, restaurant en receptie

Om u te inspireren, stellen wij u een selectie voor van hoge tafels om uw bezoekers te verwelkomen, uw restaurant in te richten, uw recepties, uw coworking en ontspanningsruimten. De combinaties van kleuren, vormen, maten, prijzen en standing zijn eindeloos, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom of om contact met ons opnemen . Wij beloven u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Arki

Bartafel of bureau, eigentijdse industriële stijl. Om een eethoek te creëren, een co-working ruimte of om op hoogte te werken. Ontwerp en productie 100% made in Italy.

Verzoek om inlichtingen

Boardbar high table

De hoge boardbartafel maakt het mogelijk om geïmproviseerde staande vergaderingen te houden, terwijl drankjes of documenten direct in de kast kunnen worden geraadpleegd. Het voordeel van deze hoge tafel is dat hij volledig verwijderbaar is.

Verzoek om inlichtingen

Biplane

De Biplane collectie omvat verschillende maten: rond, ovaal, vierkant en rechthoekig. Deze hoge tafel is ook verkrijgbaar in 39 cm hoogte voor salontafels en kan ook als eettafel worden gebruikt. 

Verzoek om inlichtingen

ON-up

On-up is een hoog bureau voor korte werktijd waar u uw telefoon kunt opladen, akoestisch kunt isoleren om zakelijke gesprekken te voeren, vertrouwelijk kunt praten. Het werkblad verbergt een ruimte om te installeren: LED-verlichting, luidsprekers die draadloos verbonden zijn met uw eigen elektronische apparaten en een USB voor het opladen.

Verzoek om inlichtingen

Cicerone

Cicerone is een collectie tafels waarvan het blad verkrijgbaar is in gelamineerd HPL of gehard glas in transparante afwerking. De structuur die het bovenblad ondersteunt is voorzien van tassenhaken van gepolijst of epoxy gepoedercoat aluminium.

Verzoek om inlichtingen

Trigon hot table

Trigon is een bartafel die niet alleen in restaurants of kantines past, maar ook in een open ruimte om spontane vergaderingen of korte discussies te vergemakkelijken. De Trigon hoge tafel vormt een opvallende combinatie in elke omgeving.

Verzoek om inlichtingen

ceka table haute

Telescopisch systeem

Verzoek om inlichtingen

Coffee and conference tables pour votre co-working

Wij bieden een breed scala aan vergadertafels. Ze zijn geschikt voor alle kamergroottes en voldoen aan alle wensen van de klant (vorm, grootte, design en kleur).

Verzoek om inlichtingen