sofas

comfort en ontspanning om uw zakengesprekken te verlengen

Om u te inspireren, stellen wij u een selectie sofa's voor om uw zakelijke besprekingen op een meer ontspannen en gezellige manier voort te zetten. Onmisbaar in uw coworking ruimte, de combinaties van kleuren, vormen, maten en standing zijn ontelbaar, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom of om  contact met ons opnemen. Wij beloven u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Costura

Voorgevormd multiplex frame met Dacron® bekleding; Riemvering; Schuimrubberen zitkussens; Veren kussens; Gelakte aluminium poten. viscose, katoen, linnen, alpaca, nylon.

Verzoek om inlichtingen

OMNIA

Grâce à sa silhouette élégante et à son caractère confortable, Omnia convient aussi bien aux intérieurs formels qu'informels. L'ajout d'un connecteur/élément d'appoint et d'une disposition rectangulaire permet de créer des configurations spatiales dans lesquelles il est possible, en reliant les fauteuils, de créer un plan libre en forme de trame, ce qui donne ensuite la liberté de changer l'orientation dans la direction souhaitée.

Verzoek om inlichtingen

 

Giro Soft

Giro Soft is een nieuw modulair sofasysteem dat het mogelijk maakt ruimtes op de meest efficiënte manier te gebruiken, met een organisch, comfortabel en gezellig karakter, ondersteund door een architecturaal onderstel met massief essenhouten sledepoten of met een geïnjecteerd aluminium frame.

 Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Agora

Met zijn oorspronkelijke naam in het achterhoofd is de Agora ontworpen om samenwerkings- of coworkinggedrag aan te moedigen. Hij is samengesteld uit vijf hoofdelementen en kan tegelijkertijd een bank, een legplank of een combinatie van deze eenheden zijn. Stem hem af op uw comfort en kies voor een kussen of een rugleuning. Gebruik het tafelblad voor extra comfort of een plank voor extra functionaliteit.

Verzoek om inlichtingen

Grace

De meubellijn "Grace" is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van sociale en coworkingruimten en omvat een sofa, een fauteuil en twee tafels. Door een atypisch design te combineren met een minimalistische structuur, biedt de "GRACE" lijn ruimtes een puur karakter.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

ARTIKO

Artiko betekent "articulatie" in het Esperanto, en dit past perfect bij een modulaire sofa. Hij is ontworpen als een verzameling licht afgeronde elementen die vrij gecombineerd kunnen worden. Door de zachte vormen en het ontbreken van scherpe randen kun je een onbeperkt aantal vloeiende vormen creëren.
Artiko creëert een gezellige sfeer in huis. Het moedigt ontspanning en rust aan, maar ook sociale interactie - de modules kunnen worden opgesteld om mensen samen te brengen of om nissen voor hen te creëren.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Figura

Design by Khodi Feiz
Zachte, vloeiende lijnen vormen de basis van Figura. De modulaire sofa Figura van ontwerper Khodi Feiz bestaat uit zeer flexibele elementen die perfect met elkaar te combineren zijn en oneindig veel configuraties mogelijk maken. Of het nu gaat om een enkele sofa of een combinatie van elementen, ze passen perfect in elke gewenste omgeving.

Verzoek om inlichtingen

Ondo

De lijnen van de rugleuning en de zitting vloeien samen bij de armleuningen, waardoor de Ondo sofa een golf van rust wordt. De eenvoud van de lijnen resulteert in aangename vormen en optimaal comfort. De zitting en rugleuning van de Ondo sofa lijken te golven boven het verchroomde onderstel. De sterke lijnen van deze sofa zijn tijdloos.

Verzoek om inlichtingen

070

Ontwerp door Kho Liang Ie
Eenvoudige, strakke lijnen, een elegante basis en een enkele rij knoppen als finishing touch. Er bestaat zoiets als tijdloos design. Met zijn aangename, licht verhoogde en niet te diepe zitting biedt de 070 een sierlijk contrast met alle overdadige, zachte en lage woonkamerbanken van tegenwoordig.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

BRAS

Design by Khodi Feiz
De Bras sofa nodigt je uit om het jezelf comfortabel te maken en omarmt je. Leun achterover en ontspan, of zit comfortabel in een hoekje, geniet van de ontspanning en het comfort dat deze prachtige bank met zijn strakke lijnen biedt.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

TRACK

Ontwerp door Norm Architects
Track is een modulair bankconcept met een iconische, sculpturale benadering. Zwevende rotsformaties creëren een comfortabel landschap van kleine ziteilanden die het middelpunt van de aandacht worden in elk interieur. De stevige schuimconstructie zorgt voor een strakke look en biedt tegelijkertijd veel comfort.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

MARE LOOSE CUSHION

Design par René Holten
Met zijn strakke lijnen en subtiele details is de Mare serie vrije kussens tijdloos. De split in het midden van de zitting en het slanke onderstel, dat van achter naar voren loopt, zijn typerend voor het ontwerp van René Holten. Dit geeft de bank een ruime en elegante uitstraling, vooral in een open ruimte. Het ontwerp van Mare, met afneembaar kussen, is sober en zacht.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Marcus

De collectie valt op door haar comfort, tijdloosheid, design en vloeiende volumes. De benen geven het ensemble een lichte en slanke uitstraling, waardoor een bijna luchtig gevoel ontstaat.

Verzoek om inlichtingen

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

TETRIS 2.0

 TETRIS is een modulair banksysteem met een minimalistische, evenwichtige en tijdloze esthetiek. Dankzij het essentiële ontwerp en de vele beschikbare formaten kan het systeem eenvoudig worden geïntegreerd in de meest uiteenlopende ruimtes. De serie omvat bijzettafels en sofa's met privacypanelen, ideaal voor het creëren van intieme ruimtes in open kantoren, co-werkplekken of lounges.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR 

ESCALAS

 ESCALAS is een collectie elegante modulaire banken ontworpen voor moderne ruimtes. ESCALAS banken worden samengesteld door verschillende elementen te combineren, zoals gestoffeerde zittingen met of zonder rugleuning, armleuningen in verschillende formaten, privacypanelen en bijzettafels, naast elkaar geplaatst op horizontale platforms van verschillende afmetingen. Het resultaat is een zeer aanpasbare collectie, die zich onderscheidt door zijn elegantie en tijdloze eigentijdse design.

Verzoek om inlichtingen


GABO LOUNGE

Zittend op de Gabo Lounge kunt u ontspannen tijdens een korte pauze, nieuwe energie opdoen tussen vergaderingen door, een prettig gesprek voeren of wachten op een afspraak. De Gabo Lounge bank wordt gekenmerkt door zijn diepe, brede en lage zit, die allemaal bijdragen aan ontspanning. Het dikkere zitkussen versterkt het gevoel van comfort en biedt perfecte ondersteuning.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

SIESTA

Siësta is een tijdloos model in onze collectie. Deze bank verandert in een handomdraai in een extra bed. Siësta werd in de jaren 60 ontworpen door Gijs van der Sluis en is sindsdien uitgegroeid tot een iconisch product in de meubelindustrie.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR  

KYLIAN

 Kylian heeft reliëfstiksels, ook wel ruitstiksels genoemd. De kenmerkende basisplaat heeft een klassieke en toch kosmopolitische uitstraling. Deze serie loungemeubels is ideaal voor ontvangstruimten of directiekantoren.

Verzoek om inlichtingen 

Sabot

Sabot kan worden geconfigureerd om lineaire twee-, drie- of vierzitsbanken te creëren en asymmetrische S-vormige configuraties die de intimiteit tussen de zitplaatsen vergroten. Modules kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden om eilanden of gegroepeerde opstellingen te vormen. Deze flexibele configuraties van lage bladen, poefs en zitmodules bieden zitgelegenheid met gemengde capaciteit voor dynamische ruimten zoals ontspanningsruimten, lobby's en recepties.

Verzoek om inlichtingen

Match

De Match sofa is ontworpen in een zeer moderne geest met een prachtig werk op materialen en proporties. Hij is volledig bekleed met een prachtige Tundra stof, zowel zacht als resistent. De opzettelijk lage zitting en hoge armleuningen geven deze bank een zeer eigentijdse uitstraling.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Rostrum

Rostrum is een oneindig aanpasbaar banksysteem met een zeer geraffineerd ontwerp, dat zijn naam ontleent aan een verhoogd prestatieplatform - een knipoog naar de slanke poten die de modulaire zitelementen en accessoires boven de vloer uittillen.

Verzoek om inlichtingen

Sibylla

Rond, zacht en modulair: dat zijn de kenmerken van de nieuwe Sibylla bank van studio E-ggs.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR 

Abisko

De "Abisko" zitmeubelfamilie is gebaseerd op een afgerond silhouet en een zacht, uitgesneden volume aan alle vier de zijde

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

SOFA FENDER

Outre l'assise, l'ergonomie et le confort, l'élément hautement distinctif de cette collection réside dans un détail qui devient un objet, un accessoire qui s'intègre à l'ensemble: l'endroit où le bras se repose habituellement de manière passive et devient en fait un siège et un support supplémentaire, un cylindre confortable sur lequel on peut se reposer pour utiliser le fauteuil de manière plus dynamique et moins formelle. 

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR