lounge

de meest gezellige ruimte, om zich te concentreren of te converseren

Om u te inspireren, presenteren wij u een selectie van mogelijke indelingen voor uw lounge of coworking space, die gezellige plek in uw bedrijf. De combinaties van kleuren, vormen, maten en standing zijn eindeloos, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom of om contact met ons opnemen pour l'aménagement de vos locaux. Nous nous engageons à revenir vers vous dans les meilleurs délais.


Libera

Dankzij de hedendaagse technologie zijn de houten oppervlakken nu tactiel en organisch. In navolging van Mies Van Der Rohe's uitspraak "God zit in de details" heeft Libera's frame een klassieke vorm, met details die zijn versterkt door het gebruik van state-of-the-art technologie.
Het resultaat is een stoel met een opvallend silhouet en een geweldige ergonomie. Weer een nieuwe klassieker uit de STUA collectie.

polygon

POLYGON is een fauteuil met originele en ergonomische lijnen, ontworpen door het collectief Numen / For Use.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Modell 1600

Sommige meubelontwerpen zijn zo succesvol dat ze ook na tientallen jaren nog overtuigen. De vernieuwde Modell 1600 van de Zwitserse meubelfabrikant Girsberger is daar een voorbeeld van.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR


Orange slice

Design by  Pierre Paulin
De Orange Slice® fauteuil van ontwerper Pierre Paulin is een van de populairste designfauteuils ter wereld. Deze iconische stoel maakt elke kamer opener, ruimer en vrolijker. Iedereen die meerdere Orange Slice® stoelen bij elkaar ziet, kan niet anders dan geraakt worden door de speelsheid van de compositie.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Slim lounge low

Kleine draaistoel met automatische herpositionering, 4-ster onderstel. Onderstel van gelakt, gepolijst of verchroomd gegoten aluminium. Kuip in geperst polyurethaan en metalen structuur, met rug in gelakt kunststof materiaal of gestoffeerd in Camira® of Kvadrat® stof of Pelle Frau® leer.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Dunas

De Dunas fauteuil kan gemakkelijk worden gebruikt in wachtruimtes om te praten, te wachten of gewoon te lezen.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

LIBEL

Design by René Holten
Libel is een elegante, sculpturale en uitnodigende fauteuil van ontwerper René Holten. Holten: "Een goed ontwerp moet een eigenheid hebben die mensen aantrekt.
Kenmerkend zijn de speelse lijnen in combinatie met een felgekleurde stof. Libel is een blikvanger in vergaderzalen en kantoren, hotels en restaurants, maar ook in huis.

Verzoek om inlichtingen

SOFT FACET

Design by Scholten & Baijings
Soft Facet is een comfortabele en uitnodigende loungestoel die opvalt door zijn rijke detaillering. De open, uitnodigende vorm lijkt op een zachte omhelzing van gestikte geometrische stof, die uitnodigt om achterover te leunen, te ontspannen en te dagdromen. Dit gevoel wordt versterkt door het feit dat de volledige contour van de houten kuip is opgevuld met schuim, wat zachte ondersteuning biedt voor het lichaam, de nek en het hoofd en zich comfortabel aanpast aan de zithouding van de gebruiker.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

nube

Het ontwerp van de Nube-stoel combineert de strenge orthodoxie van hedendaagse ruimten met de vormen van het menselijk lichaam. De buitenkant van de Nube-stoel bestaat uit vlakke, parallelle delen, terwijl de zitting gebogen is als een nest. De zacht gevormde zitting en rugleuning vormen een schelp. De rondheid van de zitting nodigt uit tot visueel comfort vóór fysiek comfort.

Verzoek om inlichtingen

Aril

Aril, een echt toonbeeld van lichtheid, is een flexibele stoel die verder gaat dan een eenvoudige kruk. De rugleuning is een elegante interpretatie van een cape. Met zijn strakke ontwerp past Aril perfect in elke ruimte. Zijn compacte uiterlijk verbergt een royaal zitcomfort. Aril is een elegante toevoeging aan elk interieur.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Danesa

Danesa, ontworpen door JM Massana en JM Tremoleda, is een zeer comfortabele fauteuil geïnspireerd op Scandinavische ontwerpen met een sterk hedendaags en tijdloos accent.

Verzoek om inlichtingen

CAPSULE Lounge

Capsule Lounge heeft een meer open karakter dankzij de halfronde vorm, waardoor het ideaal is voor vergaderingen en informele uitwisselingen. Het iconische ontwerp geeft elke ruimte een warme, moderne sfeer.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR


ARCA Rockingchair

Verkrijgbaar in 3 versies die gecombineerd kunnen worden met een groot aantal basistypen. De familie bestaat uit Lounge, Small en Mini versies om aan elke behoefte te voldoen, afhankelijk van het type omgeving, van de wachtkamer tot de ontspanningszone, van de informele vergaderruimte tot de vergadertafel, met behoud van stilistische consistentie tussen omgevingen..

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR 

Slim lounge high

Stoel met "T" ( of "Y" ) gevormde armleuningen, draaivoet met automatische herpositionering met 4 armen. Onderstel van gelakt, gepolijst of verchroomd gegoten aluminium. Kuip van gestampt polyurethaan en metalen structuur, met rug van gelakt kunststof of bekleed met stof Camira® of Kvadrat®.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

kimera

Design directiestoel met hoge of lage rugleuning, kuip met kunstlederen of lederen bekleding in vele kleuren. Verschillende sokkels (polypropyleen, aluminium, gelakt aluminium, enz.) Synchroonmechanisme in verschillende standen of eenvoudig permanent contact.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR


Glider

Een royale en charismatische loungestoel.
De geraffineerde details van Glider zijn vanuit elke hoek te bewonderen, zelfs vanaf de rug, waardoor deze fauteuil perfect is voor open ruimtes.

Verzoek om inlichtingen

VALEA Lounge

De elegantie van de aluminium structuur van deze stoel in hoge of lage rugversie.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Kontrapunkt

Het ontwerp van de Kontrapunkt, een stoel die kan worden omgebouwd tot relaxfauteuil, verkent de mogelijkheid om een alternatief te creëren voor het standaardtype van de omslachtige relaxfauteuil. Dit is bereikt door armsteunen te gebruiken als onderdeel van het innovatieve mechanisme dat de been-lift in de juiste stand houdt en de rugleuning kantelt. De ultieme comfortbeleving kan verder worden gematigd door verenlagen en hoogteverstellingen voor het hoofdsteunkussen.

Moon

Met zijn comfortabele, luxueuze uitstraling en ergonomische zittingen is Moon perfect voor verschillende ruimtes, van lobby's en bibliotheken tot hotels en kantoren, tot je eigen huis. Neem plaats. Zet om. Wacht. Lezen. Deze stoel is moderne kunst die een gevoel van geborgenheid en ontspanning geeft.

Verzoek om inlichtingen  

CONFIGURATOR 

Mushroom

Onderdeel van de permanente collectie van het Museum of Modern Art in New York. Gewoon te koop bij jou in de buurt. De Mushroom® fauteuil (F560) voor elke gelegenheid. Gevoelig maar sterk. Kunst die comfortabel blijft.

Verzoek om inlichtingen  


TAO LOUNGE 7004

En fait, c'est précisément sur le support en forme de T du dossier que nous avons concentré notre attention. À la base du concept, il y a clairement la récupération d'un style classique, typique du design des années 50 et 60. Les deux coques en bois unies par le cadre métallique sont une image que chacun d'entre nous a en mémoire, qu'il s'agisse d'exemples quotidiens comme les chaises d'école, ou les chaises de bistrot nordiques, ou des chefs-d'oeuvre immortels d'Eames.

Verzoek om inlichtingen  

CONFIGURATOR

LAB XL Low - High - rocking chair

Lab XL High est une chaise de salon au confort unique, caractérisée par une assise généreusement rembourrée et un cadre en bois simple et épuré. Le dossier haut offre un soutien et un confort supplémentaires pour la nuque. C'est la chaise de salon idéale pour les halls d'entrée, les salons et les hôtels.

Verzoek om inlichtingen  

CONFIGURATOR 

AURA CHAIR

Aura Chair L se définit par son dossier haut et enveloppant qui crée une niche isolée, même dans les environnements les plus animés. La forme sculpturale haute de la chaise longue est un élément architectural frappant, mais elle offre également une intimité et un retrait dans les bureaux à aire ouverte, les halls et les lieux publics. Aura Chair L fait partie de la famille de produits Aura.

Verzoek om inlichtingen  

CONFIGURATOR


GABO

Cette élégante gamme de sofas réunit intimité, bonne acoustique et confort ergonomique. La gamme Gabo comprend un fauteuil, une chaise longue, un sofa, une banquette d’angle, un ottoman et un programme modulaire. Gabo, disponible avec ou sans rehausse, convient à la fois pour un usage domestique et professionnel. Sur Gabo Lounge, la douceur des lignes arrondies est soulignée par un coussin d’assise plus épais et une assise plus profonde. Gabo et Gabo Lounge conviennent à merveille pour les entrées et les espaces d’accueil.

Verzoek om inlichtingen  

CONFIGURATOR


DNA - DNA CURVE

Inspiré par les formes dynamiques de la biogénétique, le banc modulaire DNA se compose d'un seul élément en contreplaqué de bois courbé, assemblé de manière spéculaire.

Verzoek om inlichtingen  

CONFIGURATOR 

LouNGE FENDER

De l'emblématique accoudoir Fender naissent des variantes de fauteuils, de petits fauteuils et de sièges.

Petit, compact, enveloppant et confortable.
Structures en acier enveloppées de mousse de polyuréthane souple, parfaites pour une posture correcte et un confort dans le temps, recouvertes de tissus précieux ou techniques.
Aucune limite en matière de style et d'applications.

Verzoek om inlichtingen  

CONFIGURATOR 

OMNIA

Grâce à sa silhouette élégante et à son caractère confortable, Omnia convient aussi bien aux intérieurs formels qu'informels. L'ajout d'un connecteur/élément d'appoint et d'une disposition rectangulaire permet de créer des configurations spatiales dans lesquelles il est possible, en reliant les fauteuils, de créer un plan libre en forme de trame, ce qui donne ensuite la liberté de changer l'orientation dans la direction souhaitée.

Verzoek om inlichtingen  


INCYCLE - family

La gamme de poufs: durable en intégralité.  Les composants utilisés pour Incycle proviennent à 90 - 95 % de matériaux recyclés post-consommation. Une contribution justifiée à l'économie circulaire, compte tenu des volumes importants de sièges rembourrés.

Verzoek om inlichtingen  

 
 


Nivo

Casala presenteert Nivo! Een bijzettafel met twee niveaus dankzij de karakteristieke vouw van het blad. Daar dankt deze elegante serie tafels zijn naam aan. Nivo is verkrijgbaar als bijzettafel en salontafel in verschillende maten.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

nume

Nume is een bijzettafel die door middel van een zuiger op de gewenste hoogte kan worden gebracht.

De tafel is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Leaf

Bijzettafeltje.

Verzoek om inlichtingen

MArea

Marea is een veelzijdige tafel die ons kan helpen met onze laptop te werken of kan worden gebruikt voor het diner naast onze bank of fauteuil. Het werkt zelfs als een kleine eettafel.

Verzoek om inlichtingen

Online shop

Flow bowl

De samenwerking met Studio Nendo heeft geresulteerd in de serie flow bowl salontafels en inrichtingsaccessoires.
Kenmerkend voor dit project is het tafelblad, dat lijkt te versmelten met de onderliggende opbergruimte, alsof het zich niet bewust is van de minimalistische stalen structuur die het ondersteunt.
Verzoek om inlichtingen

 

Abra

Bijzettafeltje.

Verzoek om inlichtingen

Eclipse

Bijzettafeltje.

Verzoek om inlichtingen

Boutique

Meseta

Bijzettafeltje.

Verzoek om inlichtingen

Boutique