Comptoirs d'accueil

een onthaal dat uw imago weerspiegelt

Om u te inspireren, presenteren wij een selectie van receptiebalies en kantoormeubilair. De combinaties van kleuren en vormen zijn eindeloos, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom of om contact met ons opnemen voor de inrichting van uw werkruimte. Wij beloven u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

TERA

Mdd Tera verleidt u met zijn mysterie en elegantie. Het Mdd aanrechtblad kan in 3 kleuren worden gekozen: eiken, wit of walnoot. Aan deze basistoonbank kunt u een hoekelement of een open element toevoegen om de gewenste grootte te bereiken. U kunt uw receptiebalie ook versieren met een verlicht led-blad.

Demande d'informations

CONFIGURATOR

VALDE

Valde: Aantrekkelijk en zeer subtiel, dankzij een combinatie van kostbare materialen: glas, aluminium en glanzend laminaat.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

OVO


Ovo is een receptiebalie die het mogelijk maakt om kleine ruimtes goed in te delen. Dankzij de verlaagde toonbank is het gemakkelijk om met de klant te communiceren. Het is een efficiënt werkstation en ontvangstmodel. Dankzij de uitbouw en de opbergruimte kunt u uw computer of vertrouwelijke documenten verbergen. Afmetingen 154,8 x 85 x 115 cm.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

WAVE

 Lichtheid, organische vorm, elegantie en eenvoud. De nieuwe WAVE bank betovert met zijn subtiele design dat doet denken aan het zachte rollen van de golven op de oceaan. Het karakter van het product wordt onderstreept door het onderstel van geborsteld aluminium en het bovenblad van Lacobel-glas. De voorzijde van de bank is verkrijgbaar in vier kleuren: wit, blauw, oranje en groen.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

ALPA

 De nieuwe ALPA bank herinnert aan de alié ijssalon aan elegantie en eenvoud. Het karakter van het product wordt onderstreept door het onderstel van geborsteld aluminium en het bovenblad van Lacobel-glas. De voorzijde van de bank is gemaakt van wit glas met achtergrondverlichting. LED-verlichting in het onderste gedeelte

Verzoek om inlichtingen


CONFIGURATOR

Outline

Nous sommes heureux de vous présenter la nouvelle réception Outline, un nouvel aperçu de la collection RE.AC.
Il remplacera la Réception Classique qui, après des années de carrière honorable,  prendra sa retraite, laissant place à notre nouvelle interprétation de l'hospitalité.

Outline, déjà disponible.

Demande d'informations  

LINEA

Linea's eenvoudige lijnen en lichtheid zijn genoeg om uw ontvangstruimte stijl te geven. LED's onderstrepen het minimalistische karakter van het model.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR