Vergadertafels

elke activiteit heeft zijn eigen ontmoetingsruimte

Om u te inspireren, presenteren wij u een selectie van modulaire en aanpasbare sets voor uw vergaderzalen, directiekamers en conferentiezalen. De connectiviteit van sommige oplossingen zal beantwoorden aan de nieuwe verwachtingen van de opleidings- en vergaderruimten van morgen. De combinaties van tafels, kleuren, vormen, maten en normen zijn eindeloos, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom of om contact met ons opnemen. Wij beloven u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

HAN

Han vergadertafels zijn esthetisch verfijnd en licht van gewicht. Met de Han collectie kunt u zowel kleine vergadertafels als grote vergaderzalen creëren

Verzoek om inlichtingen


CASUS

Als u uw vergaderzalen wilt uitrusten met een rechthoekige, tonvormige, ovale of eliptische tafel, dan is Casus uw oplossing. Gebaseerd op een dragende structuur en aangepaste poten, bieden wij een ruime keuze aan afmetingen en afwerkingen.

Verzoek om inlichtingen

DOCK

Dock is een lange, elegante houten tafel met een stalen frame dat boven de tafel doorloopt. Aan het frame kunnen verschillende lampen worden bevestigd. Deze combinatie creëert een intieme sfeer.

Verzoek om inlichtingen

    


CONVO

Onze Convo vergadertafel, ontworpen door Jehs + Laub, brengt kleine en grote groepen mensen samen en stimuleert conversatie. Vergaderen of samenwerken - de organische vormen van Convo zorgen ervoor dat mensen bij elkaar zitten in plaats van naast elkaar

Verzoek om inlichtingen

SLIDE CONNECT

SLIDE connect inspireert met een grote verscheidenheid aan planbare zit- en stahoogteconfiguraties die zonder gereedschap kunnen worden gemonteerd, gedemonteerd en opnieuw geconfigureerd. Van individuele tafels tot grote teambanken, rechthoekig of rond, U-vormig, V-vormig of in rijen. Of de vrijstaande balie? De tafeldieptes variëren van 85 tot 155 cm. Kabels worden verticaal door het U-vormige profiel van de tafelpoten geleid.

Verzoek om inlichtingen

TALK

Tray samenstelling met dwarsbalk om het aantal poten te beperken.
Opstelling in verschillende vormen voor 4 tot X personen


Verzoek om inlichtingen

Pigreco

Bij Pigreco is de tafel de hoofdrolspeler in de ruimte, fascinerend door zijn eenvoud, functioneel door zijn afmetingen.
De strengheid van de grote balk zonder tussenpoot brengt orde en netheid over en geeft de omgeving een sterke en exclusieve persoonlijkheid.
Vergadertafel B. 3200 D. 1600 H. 765 mm. Houten en metalen poten, wit blad, 30 mm of 14 mm dik.

Verzoek om inlichtingen

FORUM

Een zwarte en chromen poot, gemengd om verschillende tafelvormen te creëren, vormt de basis van de Forum tafel. Deze tafel is verkrijgbaar als rechthoekige tafel, ronde tafel of videoconferentietafel en biedt verschillende afmetingen en afwerkingen voor het bovenblad in hout- of kastdecor.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Reverse

Hier in cement, Reverse is een collectie van tafelpoten met een centrale kolom in 100% recycleerbaar polyethyleen. Het onderstel Reverse is een icoon van elegantie en structurele stabiliteit, met de mogelijkheid om te worden gecombineerd met vele verschillende afwerkingen en verschijningsvormen van het tafelblad.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

PING

De ping-pong vergadertafel. Ping is een tafel die je energie zal geven. Hier combineer je beweging met ontspanning, werk met plezier. Aan deze tafel kunt u samenkomen, eten, lezen, spelen en sporten. Daag uw collega's uit tijdens uw pauzes.

Verzoek om inlichtingen

level

Is het een sofa of een tafel? Door het niveau kunt u het zowel als vergadertafel gebruiken en aan de andere kant aan de zijkant van de tafel zitten. Zo kunt u tijdens vergaderingen een andere sfeer creëren.

Verzoek om inlichtingen

PEGASO 

Structure en aluminium. Elle est composée de quatre pieds monoblocs en fusion d’aluminium et d’une barre transversale en tubulaire. Plan en verre trempé et biseauté transparent ou satiné. Fabrication italienne.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

ERMETE

Ermete is de brede, hangende ruimte om je eigen wereld te creëren. Brede, dunne oppervlakken die grote gewichten en afmetingen kunnen dragen zonder dat er extra poten nodig zijn: dit is geen magie, dit is design.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR


WING 

Wing is een tafel die is ontworpen voor de werkplek, maar hij kan ook worden geïntegreerd in een thuiskantoor of huiselijke omgeving.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATORSTEEL WOOD TABLE

Système de tables.

Matériaux: structure (pieds et traverses) en hêtre massif naturel ou teinté. Joints en tôle d’acier verni en polyester.Plateau en HPL.

 

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR


Notable

NoTable combineert technologie met verfijnd design, en kracht met lichtheid. Ergonomie, aanpasbaarheid en maatwerk zijn altijd de gemene deler geweest van de ICF-collecties: nu zijn de nieuwe tafelprogramma's verstelbaar en transformeerbaar om de werkomgeving zo aangenaam mogelijk te maken, zowel uit esthetisch als uit praktisch oogpunt.

Verzoek om inlichtingen

Unitable

Met de verbindingsstukken kunnen liggers en voetstukken onder verschillende hoeken worden samengevoegd om een breed scala aan configuraties te creëren.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

P80-meeting

Het Intensive vergadertafelsysteem biedt oplossingen voor verschillende behoeften en technische eisen. Voor een gemakkelijk kabelbeheer: brede horizontale kabelgoot, totempaal voor verticale toevoer. Als optie kan de kabelgoot worden vergroot om plaats te bieden aan een overheadprojector gemonteerd op een arm/kompas, die na gebruik volledig in de tafel verdwijnt. 

Verzoek om inlichtingen

LAMINAR

LAMINAR is een veelzijdig tafelsysteem waarvan de formele identiteit wordt gekenmerkt door een geraffineerd, elegant en tijdloos ontwerp, dat perfect kan worden ingepast in verschillende ruimtes en contexten, zowel professioneel, contractueel als privé. De elegante structuur van de tafels, volledig gemaakt van aluminium, identificeert de esthetiek van deze collectie, die minimalisme, lichtheid en robuustheid combineert. De tafels zijn verkrijgbaar in drie hoogtes. Het frame is verkrijgbaar in een groot aantal maten en kleuren. De bladen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan formaten, materialen en afwerkingen, zodat ze gemakkelijk te integreren zijn in verschillende omgevingen.

Verzoek om inlichtingen

PLANIA

Met een architecturale, verfijnde en tijdloze esthetiek is PLANIA een complete collectie dwarstafels die prestaties, flexibiliteit en design combineren. Het PLANIA tafelsysteem biedt tafels met een enkel blad in een groot aantal afmetingen, maar ook grote modulaire tafels met sectionale bladen van oneindig veel afmetingen.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

ESSENS

De harmonieus geproportioneerde ESSENS tafels, ontworpen door Jonathan Prestwich, combineren veelzijdigheid met esthetische aantrekkingskracht. Het samenkomen van twee essentiële volumes in balans geeft de poten een sculpturaal effect. De ESSENS transversale lijnen hebben zes modellen poten in 100% recyclebaar polyethyleen, waardoor de tafel een oneindige variatie aan formaten en afmetingen biedt. Het originele ontwerp maakt het mogelijk om tafels uit één stuk of in delen te configureren. De poten zijn ontworpen om elektrificatie te vergemakkelijken en de tafels kunnen worden uitgerust met verschillende stopcontacten, laders, elektrische connectoren en andere aansluitaccessoires.

Verzoek om inlichtingen

Table PLICa

Klaptafel met een 2-delig klapblad. Gemakkelijk op te bergen en handig om af en toe een vergaderruimte te creëren.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

TURN 4

Geef uw vergaderingen een boost met deze tafel op wieltjes, in hoogte verstelbaar van 74 tot 110 cm. Waarom altijd zittend vergaderen?

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

TURN 2

Inklapbare tafels op wieltjes. Zwarte epoxy afwerking met verchroomde voetstukken.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

CROSSWorXs MEdia

scherm en computer met hoge samenstelling voor vergaderingen met presentaties of videogesprekken

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

CROSSWorXs MEdia

lage compositie die scherm en computer integreert voor vergaderingen met presentaties of videogesprekken

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

DV 401

Nieuwe DV401 meubelmodule voor videocommunicatie, bestaande uit een zelfdragende structuur, ontworpen voor de integratie, op verzoek, van multimedia-apparatuur, inclusief startapparatuur. Verkrijgbaar in twee hoogtes: 74 en 107 cm.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

I-See 

Op maat gemaakte vergadertafel met integratie van diverse aansluitingen in het tafelblad

Verzoek om inlichtingen

I A M

Pupitre de conférence ajustable, mobile et connecté

Verzoek om inlichtingen

JOIN

Module de vidéo conférence mobile pour 1 à 3 personnes. Colonne porte écran, boitier de connexions et support de table. Existe également sur roulettes

LINE

Tables modulaires à pieds ronds ou carrés soudés à la structure.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

ceka meeting

Ronde tafel op een ronde voet of 5-puntige ster naargelang uw wensen en afmetingen.
Diameter van 60 tot 160 cm.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

AGENDA

Tables à pieds pliants.

CX3200

We hebben allemaal graag een keuze. Het ontwerpen van de ruimte volgens de specifieke behoeften van de klant is een standaard. Het CX 3200 tafelsysteem is veel meer dan een standaard. De oplossingen die het biedt, maken het veranderen van de indeling van een conferentie- of trainingsruimte ongelooflijk eenvoudig. De verscheidenheid aan oplossingen en combinaties die het systeem mogelijk maakt, is verbazingwekkend. Dankzij zijn flexibiliteit kan hij elke dynamische verandering in de omgeving opvangen.

Verzoek om inlichtingen

Barra work

Barra combineert formele reductie met constructieve logica. Het tafelblad, dat lijkt te zweven, rust op twee massief houten middenrails die het tafelblad ondersteunen en aan hun uiteinden de twee paar poten. De ruimte tussen de twee rails wordt gebruikt voor het verbergen van de kabelgoot en de elementen die nodig zijn voor de multimedia-apparatuur. De tafels zijn hoofdzakelijk geschikt voor vergaderzalen. Maar Barra Work kan ook worden gebruikt als universele werktafel of teamwerkplek.

Verzoek om inlichtingen

PLIANA

Klaptafels op ronde of vierkante poten. Ideaal voor flexibiliteit en eenvoudig opbergen, op een trolley of gestapeld. Optionele wielen verborgen in de ronde poot.

Verzoek om inlichtingen

Presentatie

CONFIGURATOR

TEMPEST

Inklapbare tafels met in de poot verborgen wielen.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Labda

Het indrukwekkende klapblad en de robuuste, luchtige structuur maken Labda Fliptop de ideale tafel voor ruimtes met wisselende opstellingen. Labda Fliptop kan worden ingeklapt om ruimte te besparen. Dankzij het gebruiksvriendelijke fliptopmechanisme kunnen de tafels snel worden opgezet en verplaatst. Het optionele knieschot maakt de tafel nog functioneler. Ideaal voor conferentie- en vergaderruimtes.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

TEMO

Een brede waaier aan afmetingen en twee pootversies maken van TEMO Fliptop de ideale tafel voor ruimtes met wisselende configuraties. Het optionele knieschot vergroot de functionaliteit van de tafel. Ideaal voor conferentie- en vergaderruimtes.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

AS TABLE

Les solutions HOWE libèrent vos espaces en combinant la facilité de manipulation avec des caractéristiques uniques d'économie d'espace. Pour votre cafétéria, où non seulement le repas, mais aussi l'interaction sociale sont essentiels, choisissez le cadre calme et élégant du 40/4 et de l'AS400.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

CROSS MEET 

CrossMeet met l'accent sur la flexibilité et la mobilité. Les tabourets colorés sont particulièrement adaptés aux réunions spontanées dans une atmosphère décontractée. Ils permettent également d'apporter une touche de couleur à la pièce. L'élément de base est un tabouret avec un rembourrage intégral agréable. Les poufs peuvent être complétés par des tables élévatrices rondes et réglables en hauteur.

CrossMeet permet de créer rapidement et facilement un lieu de discussion animé qui peut être intégré dans n'importe quel espace.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR - SEAT

CONFIGURATOR - TABLE