operationele kantoren

pour tout les espaces professionnels ou privés qui nécessitent un bureau individuel.

Om u te inspireren, presenteren wij u een selectie van operationele, zit-sta, in hoogte verstelbare en modulaire kantoormeubelen. In kantoormeubilair zijn de combinaties van kleuren, vormen en ergonomie ontelbaar, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom in Oudergem of aan contact met ons opnemen. Wij beloven u zo spoedig mogelijk te antwoorden.


Cenform X

CenForm-X voldoet aan alle eisen van het moderne kantoor of coworking ruimte en kan worden gebruikt om elke individuele ruimte of vergadertafels te creëren.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

agile

Natuurlijkheid, dynamiek en soberheid.

Italiaanse materialen en vervaardiging.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Pigreco Loop

Pigreco Loop heeft een snel en gemakkelijk te monteren structuur, verkrijgbaar in 3 standaard afwerkingen wit, zwart of titanium, of gelakt, - en door een centrale balk die kan worden uitgerust voor elektrificatie.

De bladen zijn verkrijgbaar in lak of melamine, 30 mm dik.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Pigreco

De Pigreco 4-persoons bureau bank zal zijn plaats vinden in verschillende omgevingen zoals coworking of open ruimtes.

Verzoek om inlichtingen

Anyware

Anyware is een sterk systeem, zeer eenvoudig te installeren en zeer eenvoudig te herconfigureren in verschillende vormen en aggregaties.

Verzoek om inlichtingen

ANYWARE FAMILY

Slide 

Voor meer ontwerpvrijheid. Verschillende materialen, inspirerende kleuren en vormen - Slide biedt alles wat je nodig hebt voor een hoogwaardige, individuele inrichting van praktijken, kantoren of thuiskantoren. Als eenvoudige werkplek of geïntegreerd in het huis.

Verzoek om inlichtingen

OGI Y

OGI Y is een klassieke propositie, opgebouwd uit eenvoudige vormen. Het tijdloze ontwerp biedt een breed scala aan stylingopties en is geschikt voor open, gedeelde en thuiswerkplekken. De optie om een scheidingswand toe te voegen, verkrijgbaar in een groot aantal afwerkingen, is ook een mogelijkheid om je werkplek uit te rusten met accessoires die je dagelijkse taken efficiënter maken en je het plezier geven van een goed uitgevoerde klus.

Verzoek om inlichtingen


OGI FAMILY

OGI W

De operatafel OGI W combineert de esthetiek van hout met metaal. De warmte van natuurlijk essenhout geeft een gezellig tintje aan het thuiskantoor, en de beschikbare functies dragen bij aan de ergonomie van de werkplek, een echte aanwinst voor prettig en efficiënt werken.

Verzoek om inlichtingen

OGI FAMILY

OGI A

De Ogi A serie wordt gekenmerkt door zijn schuin aflopende metalen voet. De royale doorsnede van het basisprofiel zorgt voor een gevoel van stabiliteit en biedt een strak, efficiënt ontwerp. Het gedeelde structuurprogramma vermijdt visuele overbelasting en biedt toegang tot ruimten die bestemd zijn voor de uitwisseling tussen werknemers.

Verzoek om inlichtingen

OGI FAMILY

SQ art

Met SQart creëren we een functionele kantoorruimte die werknemers ondersteunt bij hun dagelijkse taken. De elementen in het SQart assortiment kunnen worden gebruikt om ruimtes te creëren voor individueel werk, bevorderlijk voor concentratie, gedeelde werkplekken of ontmoetingsruimtes, inclusief informele ruimtes voor spontane ontmoetingen en snelle uitwisselingen, maar ook formele vergaderruimtes.

Verzoek om inlichtingen

Levitate

Dankzij het opmerkelijke ontwerp zal het elke ruimte verrijken en een origineel karakter geven. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout draagt in hoge mate bij aan het creëren van een aangename werkomgeving.

Verzoek om inlichtingen

CS 5040

De CS5040-serie kantoormeubelen verscheen in 2018 op de markt en wordt voortdurend verbeterd door de makers ervan: het Nowy Styl Design Team, bestaande uit ontwerpers, productmanagers en interieurarchitecten.

Verzoek om inlichtingen

E-place

Aléo is een compleet werktafelprogramma met een ruime keuze aan afmetingen, afwerkingen en samenstellingen. Dankzij de dwarsbalken onder de legplanken kunt u uw eigen individuele inrichting creëren.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Glider

Dit complete programma uit Italië biedt verschillende combinatiemogelijkheden. Sommige kunnen binnen 2 weken geleverd worden.

Verzoek om inlichtingen

Play and work

De bedrijfsactiviteiten van vandaag veranderen voortdurend en verschuiven van de ene manier van werken naar de andere. Als u uw werknemers de vrijheid geeft om te kiezen waar en hoe ze hun taken uitvoeren, heeft dat een aanzienlijke invloed op hun efficiëntie. Echte vrijheid in de keuze van werkruimte kan de productiviteit met wel 60% verhogen.

Verzoek om inlichtingen