restauranttafels

de zorg voor zijn bezoekers en klanten: ontspanningsruimten, restaurant en buiten

Om u te inspireren presenteren wij u een selectie van tafels om uw bezoekers te ontvangen of om uw restaurant in te richten. De combinaties van kleuren, vormen, maten, prijzen en normen zijn eindeloos, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom of om contact met ons opnemen om je werkruimte in te richten. We beloven dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen..

Reverse

Reverse is een collectie tafelpoten met een centrale kolom gemaakt van 100% recycleerbaar polyethyleen. Verkrijgbaar in verschillende breedtes en hoogtes, zodat hij kan worden gebruikt als bijzettafel, hoge tafel of vergadertafel. Alle Reverse onderstellen kunnen mat of glanzend worden gelakt in zes aantrekkelijke kleuren

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Pegaso

Pegaso tafel met aluminium romp bestaande uit vier gegoten poten uit één stuk met verstelbare poten en buisvormige afstandhouder. Bovenblad in gehard en geslepen glas, transparant of mat, 12 mm dik. Het bovenblad wordt aan de structuur bevestigd door middel van speciale roestvrijstalen schijven die op het oppervlak worden gelijmd.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR


Barra

Luchtfoto op filigraan structuur.
Design: Atelier I+N, Nathan + Ismaël Studer

Verzoek om inlichtingen

BESO

Ontwerp door Khodi Feiz
Interactie, vergaderingen, communicatie en teamwerk zijn onlosmakelijk verbonden met veel activiteiten in de moderne werkomgeving. Met Beso Table speelt Artifort in op deze behoeften.
Hoogwaardige materialen en een verfijnde structuur definiëren het Beso Table programma. Met een ruime keuze aan tafelbladen, gepoedercoate kleuren voor de metalen poten en de massief eiken balk, is dit ontwerp zowel discreet als opvallend.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

XZ3

Tafels.
Materialen: staaldraadstructuur, epoxyhars gelakt of verchroomd (ook verkrijgbaar in goud of koper). Bovenbladen in gelakt MDF, Carrara marmer, Amerikaanse walnoot, natuurlijke eik, zwart gebeitst of warmtebehandeld. 

Verzoek om inlichtingen

LAU TABLE

De houten Lau tafel is een delicate creatie van Jesus Gasca. De Lau tafel is ontworpen als aanvulling op de Laclasica stoel. Het unieke van deze tafel zit in de details: een lichte helling van de poten met een gladde, gebogen verbinding met het tafelblad. Dit is wat deze tafel uniek maakt, waarbij de poten en het tafelblad naadloos in elkaar overgaan. De Lau tafel is verkrijgbaar in vier kleuren, met een rond of rechthoekig blad en in een console versie. Ontwerp: Jesús Gasca

Verzoek om inlichtingen

STEELWOOD TABLE

Tafelsysteem.
Materialen: frame (poten en dwarsbalken) in naturel of gebeitst massief beuken. Bovenblad in HPL.


Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

OFFICINA

Tafels.
Materialen: sStructuur van smeedijzer, gegalvaniseerd of kataforese behandeld en polyester gelakt. Bovenblad van elektrolytisch verzinkt staal met polyestervernis, massief Amerikaans notenhout of warmtebehandeld essenhout. Ook buitenversies verkrijgbaar. 

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Baguette

Tafelblad.
Materiaal: Gegoten aluminium poten gepolijst of polyester gelakt. Gepolijste of polyester gelakte aluminium dwarsbalk. Bovenblad van gehard glas, gevlamd leisteen, gelakt MDF, Amerikaans notenhout, Carrara marmer, naturel of donker eiken gefineerd MDF of warmtebehandeld eiken gefineerd MDF.

LINE

Discrete functionaliteit en robuustheid zijn de kenmerken van de Line-tafel.
Met een breed scala aan tafelbladvormen, afmetingen en afwerkingen biedt het Line-assortiment talloze mogelijkheden voor het inrichten van vergaderruimten.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Big will

Uitschuifbare tafel.
Ontwerp Philippe Starck
Materialen: Poten van gelakt of gepolijst gegoten aluminium. Kruispoten van gelakt aluminium. Bovenbladen van mat, ondoorzichtig of glanzend gehard glas. Amerikaans notenhout (200×100 of voor de uitschuifbare tafel). In gebleekt eiken of marmer steengoed (Calacatta, Marquinia) alleen voor de uitschuifbare tafel. Uitschuifblad in ondoorzichtig gelakt of gelakt MDF. Rubber wielen

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

BISTRO

De bistrotafel is ideaal om bezoekers te ontvangen of voor restaurants. Afhankelijk van waar hij wordt geplaatst, in een kantoor of op zichzelf, kun je de perfecte ontmoetingsplek creëren.

 Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

ELIX

ELIX is een veelzijdige tafelcollectie die opvalt door zijn tijdloosheid en essentiële ontwerp. De collectie wordt gekenmerkt door een elegant en functioneel viersterren aluminium onderstel waarmee verschillende tafels kunnen worden geconfigureerd. De tafels zijn verkrijgbaar in drie hoogtes en met ronde of vierkante bladen in verschillende maten en materialen.

Verzoek om inlichtingen

ESSENS

De harmonieus geproportioneerde ESSENS tafels, ontworpen door Jonathan Prestwich, combineren veelzijdigheid met esthetische aantrekkingskracht. Het samenkomen van twee essentiële volumes in balans geeft de poten een sculpturaal effect. De ESSENS transversale lijnen hebben zes modellen poten in 100% recyclebaar polyethyleen, waardoor de tafel een oneindige variatie aan formaten en afmetingen biedt. Het originele ontwerp maakt het mogelijk om tafels uit één stuk of in delen te configureren.

Verzoek om inlichtingen

LEX

LEX is een collectie veelzijdige tafels ontworpen voor flexibel gebruik in openbare of huiselijke ruimtes. De centrale poot met een elegant 4-sterren aluminium onderstel kenmerkt deze functionele familie. De poten zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. De tafels zijn verkrijgbaar in drie hoogtes, met bladen in verschillende materialen en in ronde of vierkante formaten. De collectie omvat tafels met vaste of opklapbare bladen.

Verzoek om inlichtingen


KAPIO

Kapio tafels maken deel uit van de Kastel Tables collectie. De Kapio stalen tafel is verkrijgbaar met een rond of vierkant blad in verschillende afwerkingen en oplossingen. Download de documentatie voor meer informatie over eigenschappen en afmetingen

Verzoek om inlichtingen

KALEOX

De Kaleox tafels maken deel uit van de Kastel Tables collectie. Kaleox multifunctionele tafels hebben een stalen frame en HPL blad, in verschillende oplossingen en afwerkingen. Download de documentatie voor andere kenmerken en afmetingen.

Verzoek om inlichtingen


UNIT

Unit tafels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten om te voldoen aan de behoeften van de gebruiker en de verschillende interieurs die ze uitrusten. Ze zijn verkrijgbaar in een reeks elegante houtfineer tinten of met een Fenix nano-tech laminaat afwerking. De ruime werkoppervlakken en het eenvoudige, universele ontwerp van Unit tafels maken ze ideaal voor vergaderingen, teamwerk of diners.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Wing Kitchen

Veel meer dan een tafel: een leefruimte die verandert in een keuken en een plek voor gezelligheid, het kloppend hart van het huiselijke en professionele leven. De plek om te delen, te denken, te werken... en te eten.

Verzoek om inlichtingen